Meniu

Date de contact

Oferim consultanta web in 2 stadii.

Stadiul 1. Aveti un website dar sunteti de parere ca nu reflecta imaginea companiei ?

Rezultatele respectarii standardelor actuale de consultanta web design sunt site-uri web care se incarca usor, au un aspect consistent in toate browserele web si carora li se pot face operatiuni de actualizare, mentenenta si reproiectare / consultanta web design cu relativa usurinta.

Noi putem realiza un audit pe baza a ceea ce aveti in urma unei discutii in care sa ne familiarizam cu domeniul dumneavoastra de activitate.

Stadiul 2. Aveti o companie pe care doriti sa o lansati in mediul online?

Inca din faza de proiectare si consultanta web design luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare ale site-ului, pentru a ne asigura ca site-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese.

Fara a putea cuantifica rezultatele unui pachet de consultanta web design, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de consultanta web design. Procesul de creare al produsului final este unul interactiv, noi comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am inteles exact nevoile dumneavostra si scopul site-ului. Pachetele noastre de consultanta web design sunt create de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare.

Solicita o oferta pentru acest serviciu