Meniu

Date de contact

Dintr-o pasiune nascuta de mai bine de 8 ani in ceea ce tine de invatarea tehnicilor moderne de dezvoltare web, compania noastra este pregatita sa va ofere cele mai bune servicii de dezvoltare a unui website care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra sau a companiei dumneavoastra.

Procesul de dezvoltare

Pentru incepu o sa va aratam o galerie de sabloane de site-uri deja existente astfel vom sti in ce directie sa ne indreptam cu partea de design. Vom stabili impreuna tipul site-ului si modulele de care dispune.

Consultare

Fiecare afacere are cerinte diferite, iar design-ul trebuie sa reflecte in mod eficient brandul dumneavoastra sau a companiei dumneavoastra. Dam dovada de o transparenta in tot ceea ce putem oferi, caracteristicile vor fi stabilite in urma unei consultatii amanuntite pentru a ne putea familiariza cu ceea ce compania dumneavoastra doreste sa transmita publicului tinta. Metoda de intalnire va ramane la aprecierea dumneavoastra, de asemenea dispunem de posibilitatea de a new deplasa pe raza judetelor Cluj si Salaj.

Propunere

Pe baza informatiilor culese in urma consultatiei noi o sa va prezentam un sablon, in cazul in care se intampla ca sablonul sa nu se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra se va stabili o noua consultatie gratuita pentru a intelege unde trebuie aprofundat mai exact.

Daca totul este asa cum va asteptati pe partea de design, o sa asteptam o aprobare din partea dumneavoastra, aprobarea va fi semnata pe propria raspundere, in acest stadiu vorbim de dezvoltarea propriu zisa.

Obligatiile ambelor parti pe baza aprobarii

  • SC MML-TOOLS MEDIA S.R.L-D se face respunzator de respectarea termenului limita in limitele urmatoarelor atributii
  • Clientul se face raspunzator de transmiterea tuturor informatiilor necesare dezvoltarii site-ului la timp in caz contrar SC MML-TOOLS MEDIA S.R.L-D nu se face raspunzatoare de depasirea termenului
  • SC MML-TOOLS MEDIA S.R.L-D va oferi un discount de 1% din pretul total al proiectului pentru fiecare zi care depaseste termenul limita

Testarea finala

Va vom indruma, pas cu pas, despre cum puteti administra site-ul, iar la fiecare etapa a procesului de dezvoltare ne vom consulta cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca sunteti multumit(a) de rezultat.

Lansarea site-ului

  • Daca detineti deja un serviciu de hosting si un domeniu activ noi va vom urca si seta site-ul pe acea platform
  • Daca nu detineti un nume de domeniu si nici un serviciu de hosting, va vom indruma spre achizitionarea lor urmand mai apoi sa urcam site-ul pe acea platforma
  • Dupa testare, site-ul va functiona direct pe numele sau de domeniu si este gata de utilizare.
Solicita o oferta pentru acest serviciu